Skip to content

Zaradite poene i uštedite | Vreme Avanture nagrade

sigurna kupovina vreme avanture

Sigurna kupovina je naš prioritet

Chat
srpska zastava
RSD

Uslovi kupovine

Dobrodošli na našu stranicu sa uslovima kupovine! Posvećeni smo pružanju transparentnih informacija kako bismo vam omogućili bezbednu i sigurnu kupovinu. Molimo vas da pročitate sledeće uslove kako biste bili upoznati s pravilima i odredbama koje se odnose na vašu interakciju s našim sajtom.
1. Proces kupovine
Registracija naloga:

Preporučujemo registrovanje naloga kako biste imali bolji uvid u istoriju kupovina i brže obavljali procese kupovine.
Informacije o proizvodu:

Trudimo se obezbediti tačne informacije o proizvodima, uključujući opise, cene i dostupnost. Međutim, može doći do grešaka, pa vas molimo da proverite informacije pre potvrde kupovine.
Proces naplate:

Kako biste završili proces kupovine, molimo vas da pratite korake naše sigurne naplate. Prihvatamo različite načine plaćanja kako bismo vam omogućili fleksibilnost.
2. Dostava
Adresa isporuke:

Prilikom naručivanja, proverite da li je adresa isporuke tačna. Ne možemo biti odgovorni za neuspelu dostavu usled netačnih informacija.
Troškovi dostave:

Troškovi dostave zavise od lokacije i veličine porudžbine.
Vreme isporuke:

Trudimo se isporučiti vašu porudžbinu u najkraćem mogućem roku. Očekivano vreme isporuke će biti naznačeno prilikom kupovine.
3. Povrat i garancija
Rok za povrat:

Imate pravo na povrat proizvoda u roku od (15) dana od dana kupovine. Molimo vas da pročitate našu politiku povrata za detalje.
Garancija:

Naši proizvodi su obuhvaćeni garancijom u određenom trajanju dana, meseci i godina. Detalji garancije će biti dostupni prilikom kupovine. Garancija je različita i zavisi od samog artikla, međutim sve je naznačeno u toku same kupovine, tako da je garancija transparentna.
4. Korisnička podrška
Kontakt informacije:

Za sva pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim korisničke podrške je ovde da vam pomogne.
5. Sigurnost informacija
Privatnost podataka:

Vaši lični podaci su važni za nas. Pročitajte našu politiku privatnosti kako biste saznali kako postupamo s vašim informacijama.
Ovi uslovi kupovine imaju cilj stvoriti pozitivno iskustvo kupovine. Hvala vam što birate nas za svoje online kupovine! Ako imate dodatna pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte. Srećno s kupovinom!