Skip to content

Zaradite poene i uštedite | Vreme Avanture nagrade

sigurna kupovina vreme avanture

Sigurna kupovina je naš prioritet

Chat
srpska zastava
RSD

Često postavljana pitanja

Aquaplanshop doo/kajaci.rs u saradnji sa kurirskom službom D Express, vrši isporuku porudžbina od vrata do vrata na teritoriji Republike Srbije (izuzev Kosova i Metohije). Ne šaljemo porudžbine kupcima van teritorije Republike Srbije.

Za više informacija posetite odeljak “Način isporuke”.
Ukoliko ne popunite neko od obaveznih polja(označeni su zvezdicom*) naš program vam neće dozvoliti da pređete u sledeći korak kupovine, vratiće vas na prethodni i upozoriti da popunite polje koje nedostaje.
Možete platiti sa računa firme. Potrebno je da u okviru načina plaćanja odaberete opciju virmansko plaćanje (ili plaćanje preko računa), popunite nalog za prenos i izvršite prenos sredstava.
Ukoliko želite da platite preko svog računa direktno sa svog računara koristeći opciju e-banking svoje banke onda treba da za način plaćanja odaberete uplatnicom / nalogom za prenos unesete podatke u vaš sistem i platite. Ukoliko želite da lično platite u banci, a opet sa vašeg tekućeg računa, onda opet odaberete način placanja uplatnicom / nalogom za prenos odštampate ili prepišete podatke, ponesete ih sa sobom i uplatite lično u banci nalogom za prenos sa vašeg tekućeg računa.
Ova opcija je moguća. Prilikom naručivanja stavite jednu od adresa naših radnji i u napomeni naznačite da robu želite podići u toj radnji.
U ovom slučaju, potrebno je da nam u roku od 45 minuta nakon poslate porudžbine pošaljete e-mail u kome ćete naznačiti koja je greška u pitanju i obavestiti nas da poništimo narudžbinu. Tada će ista biti stornirana. Ukoliko to ne uradite u naznačenom vremenu, moguće je izvršiti povraćaj robe, ali vam u tom slučaju zaračunamo proviziju koja iznosi 2% od vrednosti datog artikla (minimalno 300 din. + pdv po artiklu). Rok za započinjanje procedure povraćaja je 24h od trenutka prijema robe.
Da, postoji mogućnost zamene oštećene robe, a način i uslovi pod kojima se to može uraditi jeste da nas pozovete. Ukoliko vam je pošiljka stigla oštećena, najbolje je da u roku od 24 sata kontaktirate kurirsku službu koja je isporučila paket, kako bi napravili zapisnik. Ukoliko je roba stigla neoštećena, ali je neispravna, kontaktirajte naš servis kako bi vam poslali zamenu.
Za sada ne postoji mogućnost isporuke robe van teritorije Srbije. Ukoliko zaživi i ova opcija, bićete blagovremeno obavešteni na našem sajtu.
Dovoljno je da izaberete željeni proizvod i u napomeni porudžbine upišete adresu na koju želite da pošaljete poklon. Ono na šta trebate obratiti pažnju je da nikako ne smete odabrati plaćanje pouzećem, jer će tada račun stići osobi kojoj želite da pošaljete poklon. Zato odaberite neki drugi način plaćanja. Čim budemo proknjižili vašu uplatu poslaćemo poklon osobi kojoj želite.
Kada kliknete na dugme „poruči“ na ekranu će vam se pojaviti poruka „vaša porudžbina je uspešno kompletirana“ i na e-mail koji ste upisali i koji koristite za kupovinu stići će vam potvrda porudžbine sa svim proizvodima koje ste poručili, cenom i datumom kada će proizvodi biti spremni za slanje.
Sve što je potrebno je da prvo upišete vaš username i kliknete na link „zaboravili ste lozinku? Kliknite ovde“. Zatim, u prozoru koji vam se bude otvorio upišete vašu e-mail aderesu koju ste nam prosledili pri registraciji. U kratkom roku će vam na tu adresu stići vaša lozinka i moćićete nesmetano da koristite naše usluge.
Ukoliko ste zaboravili svoj username, kontaktirajte nas putem e-maila, predočite problem i zahtev da vam pošaljemo korisničko ime sa kojim ste se registrovali na našem sajtu. Ovom prilikom potrebno je da nam dostavite što više ličnih podataka (ime, prezime, e-mail adresu, jmbg i sl.) Kako bismo vas lakše pronašli u bazi i bili sigurni u jedinstvenost podataka.
Svoje podatke možete menjati kada se sa svojim korisničkim imenom i lozinkom ulogujete na naš sajt i pristupite stranici ”moj profil”. Na ovom mestu, takođe, možete menjati i druge podatke vezane lično za vas, pregledati svoje porudžbine, njihove statuse kao i omiljene proizvode.
Robu koju poručite preko našeg sajta, čuvaćemo na rezervaciji 3 radna dana. Do tada očekujemo vašu uplatu. U suprotnom, porudžbinu ćemo stornirati i smatrati da ste od nje odustali. U ovom roku, robu koju čuvamo na rezervaciji čuvaćemo po cenama koje su bile u trenutku vašeg poručivanja, bez obzira ako se cena u međuvremenu promenila. Naravno, ovo važi za sve porudžbine kod kojih se očekuje prvobitna uplata. U slučaju da plaćate pouzećem, robu Vam šaljemo prvom isporukom (u zavisnosti od samog roka isporuke poručenih artikala). Za uplaćenu robu koja se preuzima u radnji, rezervacija takođe važi 3 radna dana nakon čega vršimo vraćanje novca na račun kupca.