Skip to content

Zaradite poene i uštedite | Vreme Avanture nagrade

sigurna kupovina vreme avanture

Sigurna kupovina je naš prioritet

Chat
srpska zastava
RSD

Povrat i garancija

Razumevajući važnost poverenja i zadovoljstva naših kupaca, posvećeni smo pružanju vrhunskog iskustva kupovine. Naša politika povrata i garancije osmišljena je kako bismo vam obezbedili bezbrižnu kupovinu i sigurnost u kvalitet naših proizvoda.

Rok za povrat kupljene robe:

U skladu sa našom politikom, omogućujemo vam period od (15) dana od dana kupovine kako biste odlučili da li ste zadovoljni proizvodom.

Uslovi povrata kupljene robe:

Da bismo olakšali proces povrata, molimo vas da proizvod vratite u originalnom stanju i pakovanju, sa svim pratećim materijalima. Proizvod ne sme biti korišćen ili oštećen.

Registracija povrata robe:

Molimo vas da registrujete svoj zahtev za povrat putem našeg mejla, kako bismo mogli obraditi vašu želju na efikasan način.

Troškovi povrata robe:

Troškovi povrata snose kupci, osim u slučajevima kada proizvod ima fabrički defekt ili je došlo do greške s naše strane.

Politika garancije

Trajanje garancije:

Naši proizvodi obuhvaćeni su garancijom u trajanju koje stoji na deklaraciji samog artikla. U zavisnosti od kupljenog artikla, vreme tj period garancije može varirati. Garancija se primenjuje od dana kupovine.

Pokrivenost garancije:

Garancija se odnosi na sve tehničke probleme ili defekte koji proizilaze iz regularne upotrebe proizvoda. Svaki slučaj će biti pažljivo analiziran kako bismo pružili najbolje rešenje.

Proces podnošenja zahteva:

Ako primetite bilo kakve probleme ili defekte tokom perioda garancije, molimo vas da nas odmah obavestite putem (mail-a). Priložite dokaz o kupovini i detaljan opis problema.

Odgovor i rešenje:

Naš tim će odgovoriti na vaš zahtev u toku od sedam radnih dana. U zavisnosti od prirode problema, ponudićemo popravku, zamenu ili povrat novca.

Zaista se trudimo da uradimo sve što je u našoj moći kako bismo osigurali vaše potpuno zadovoljstvo. Vaša sreća i poverenje su nam od suštinskog značaja, i radujemo se prilici da vam pružimo najbolje moguće iskustvo kupovine. Hvala vam što ste deo naše zajednice i zajedno sa nama stupate u AVANTURU.