Skip to content

Zaradite poene i uštedite | Vreme Avanture nagrade

sigurna kupovina vreme avanture

Sigurna kupovina je naš prioritet

Chat
srpska zastava
RSD

Oprema za veslanje

Veslanje u visokom stilu

Naša oprema prati vaš ritam!

Dobrodošli u svet veslanja, gde se snaga i elegancija susreću na vodi. Naša oprema za veslanje osmišljena je kako bi pružila vrhunski doživljaj, bez obzira da li ste profesionalni veslač ili tek ulazite u ovu uzbudljivu disciplinu. Otkrijte naš asortiman i iskusite veslanje sa opremom koja prati svaki vaš ritam.

Udobna vesla:

Vesla su vaš most sa vodom, i naša kolekcija uključuje visokokvalitetna vesla koja vam pružaju snažan zahvat i dugotrajnu udobnost. Ergonomski dizajn i lagani materijali omogućavaju vam nesmetano veslanje.

Sigurnosna oprema:

Bezbednost je naša prioritet. Naša oprema uključuje sigurnosne pojaseve, prsluke i signalnu opremu kako biste bili spremni za sve vodene izazove. Svetlosni elementi čine vas vidljivim i u uslovima smanjene vidljivosti.

Veslački prateći dodaci:

Naša oprema obuhvata i raznovrsne dodatke poput torbi, futrola i nosača za vesla, čime se olakšava transport i održavanje vaše veslačke opreme.

Veslanje – Više od sporta, način života:

Veslanje je više od sporta, to je način života. Sa našom vrhunski dizajniranom opremom, osećaćete se povezano sa vodom na potpuno novi način. Otkrijte naš asortiman i uplovite u svet veslanja sa opremom koja će vas inspirisati i podržati svaki veslački trenutak. Istražite našu ponudu i pronađite ono što je vama potrebno.